sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Viikko 3

Niin se olisi jo kolmas viikko kulunut, aika on juossut tosi nopeasti. Tälle viikolle ei juuri mitään sen kummempaa päivitettävää ole. Arki on rullannut työssäoppimispaikassa sairaalalla samaan tapaan, kuin edelliselläkin viikolla.
 Viikolla ei työpäivien jälkeen ole jaksanut käydä kuin kaupassa ja lähialueen paikkoihin tutustumassa. Ilma on viilennyt sen verran, että oli pakko käydä vähän lämpöisempää vaatetta ostamassa,matkaan kun tuli lähdettyä melko tyhjällä laukulla.  Tietoisesti, sillä arvatenkin täältä tulee kaikenlaista uutta rättiä edullisesti hankittua. 
Viikonloppuna pyörähdettiin taas Kölniin vähän shoppailemaan ja syömään. Halusin käydä yhdessä netistä löytämässäni vintage putiikissa, yllättävän kivuttomasti löydettiin oikeaan metroon ja vielä kävellen perillekin. Julkiset yhteydet täällä pelaavat todella hyvin ja ovat yleensä aikataulussa. Paffendorfista Kölnin päärautatieasemalle (hbf)  pääsee kätevästi  junalla  viidellä eurolla ja matka sinne kestää n.  30-45min. Bis gleich!



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti